LOGIN VERGETEN?

MELIOPHARM BESTEL HIER!

'S WERELDS No1 CBD

ISO 9001 GECERTIFICEERD

GMP STANDAARD

SAMENWERKEN AAN DE TOEKOMST

CBD ZONDER THC

ZUIVERSTE CANABIDIOL TER WERELD

VORIG
VOLGENDE

EEN HECHT TEAM KAN DE WERELD VAN MORGEN VERANDEREN!

MELIOPHARM

Het management team van Meliopharm bestaat uit zeer gedreven professionals.

Onze commitment?

De hoogst haalbare kwaliteit van natuurlijke cannabinoïden (CBD) te behalen. Dit bereiken we samen met onze partners. Een ervaren en vooral gedreven team van experts op het gebied van teelt, biotechnologie, onderzoek en productontwikkeling.

Inmiddels hebben wij een reputatie opgebouwd binnen de farmaceutische-, voedselsupplementen- en cosmetica industrie.  

Betrokkenheid

Passie is de drive binnen ons team. Ons doel is het om het beste product op de markt te brengen en op deze manier patiënten te helpen hun gezondheid te herstellen.

WAAROM IS
MELIOPHARM ANDERS?

MISSIE

In samenwerking met onze internationale partners, levert Meliopharm industriële hennep extracten aan verschillende industrieën.  Op dit vlak werken wij intensief samen met bedrijven die de werkzaamheid van hun producten willen verbeteren en / of geheel nieuwe producten in de markt willen gaan zetten.

Onze commitment is heel simpel, wij doen geen enkele concessie aan de kwaliteit van onze producten. Leveren enkel een eindproduct af wat middels duurzame teelt is verkregen en waarbij geen pesticiden, insecticiden of onkruidverdelgingsmiddelen zijn gebruikt. De teelt van onze producten hebben een “NON GMO” keurmerk. Dit keurmerk staat garant voor een gentech vrije teelt van de hennep die in onze producten is verwerkt.

Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

TOP